9 de des. 2011

Tracem cercles concèntrics


Fa uns dies vam realitzar els ja molt coneguts Cercles de Kandinsky. I, encara que la part creativa a l’hora de reproduir una obra d’art no hi juga un paper massa important, vam aprofitar-ho per treballar altres aspectes que sí que també ho són.
Per una banda ha format part del treball de geometria que ens ha dut a treballar el cercle a partir del cilindre i d’aquí als cercles concèntrics. També hem treballat el traç amb aquesta activitat, ja que hi ha d’haver un control grafomotriu per aconseguir no deixar espais en blanc i tancar els cercles.


D’altra banda hem potenciat el treball cooperatiu. Sovint cada nen/a realitza la seva obra de manera individual, en canvi aquí cada alumne/a només n’ha fet una part per després ajuntar-ho tot i aconseguir l’afecte del quadre de Kandinsky.


3 comentaris:

  1. Fan molt de goig tots els cercles junts! Personalment m'agrada quasi tant com l'original! Són un PETITS GRANS ARTISTES aquests dofins!!!
    Un petonet!

    ResponElimina
  2. Ostres! Què bonic que us ha quedat. Comparteixo l'opinió de l'Olga, quins petits grans artistes que tens a classe. Molt bon treball.

    Salutacions.

    Educació i les TIC

    ResponElimina
  3. Gràcies! Felicitaré els meus petits artistes de part vostra.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...