12 de febr. 2013

Un toc d'art

Acabo de descobrir un recurs per treballar l'art a infantil i primària que m'ha semblat fantàstic. Es tracta d'Un toc d'art. Al portal Espurna, dins l'apartat Quitxalla, ens presenten un artista cada mes de l'any, nascut en cada un dels mesos i es fan propostes per treballar algun aspecte de la seva obra a l'aula, així com vídeos, imatges de les seves obres i altres recursos per conèixer millor l'autor i la seva obra. Les activitats proposades no estan emmarcades dins d'una edat concreta sinó que volen servir com a font d'inspiració per tal que el mestre les adapti al curs on estigui treballant.


Hi podreu trobar els següents artistes: Mark Rothko, Picasso, Vermeer, Seurat, Miquel Barceló, Santiago Rusiñol, Van Gogh, Fernando Botero, Dalí, Jean Arp, René Magritte, Matisse, Renoir, Akira Yoshizawa, Miró, Henri Rousseau, Gaudí, Roy Lichtenstein, O'Keeffe i...  aquest mes toca... Paul Kle

http://kitxalla.espurnaice.cat/node/1988


9 comentaris:

  1. Però que molt interessant, Lluna! Ara vaig a voltar per un toc d'art!

    ResponElimina
  2. Està molt bé un toc d'art ,LLuna !!!
    Jo hi vaig sovint a mirar les propostes i la veritat es que en podem treure bones idees i adaptar-les al nostre curs !!!!
    Un molt bon espai !!!!
    Petonets guapa i bona setmana !!!

    ResponElimina
  3. Molt bona descoberta i gràcies per compartir-la.
    Besitos.

    ResponElimina
  4. Segur que en traurem profit! Gràcies pels vostres comentaris!
    Petonets!

    ResponElimina
  5. Molt interessant la teva entrada. m passaré per un toc d'art per veure si puc aprofitar algun recurs ja que a l'escola on treballo tenim un proected'estudi d'autorsal llarg de la primària... Gràcies!
    Ah! per cert, si passes per fulls de colors trobaràs un regalet per a tu!
    Fa temps que et segueixo i m'agrada el teu bloc.
    Una abraçada de l'Àngels.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres també fem projectes d'autors a infantil i cicle inicial. Segur que aquest recurs ens serà útil. Ara mateix passo pel teu bloc. Moltes gràcies Àngels! El teu bloc també està genial i també et segueixo al Pinterest.
      Una abraçada!

      Elimina
  6. Vaig a mirar una mica el recurs!

    ResponElimina
  7. Ei! Aquest ja el coneixia i és genial. Què bé que el donis a conèixer. Petonets ben creatius!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En deuen quedar molt pocs que no coneguis. Jajaja! Sempre ens dones a conèixer nous llocs d'on treure idees i recursos i això s'ha d'agraïr.
      Petonets per a tu també!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...