30 de maig 2013

La pell dels dinosaures

Seguim amb el projecte dels dinosaures i aquest cop hem fet pell de dinosaure. Amb les investigacions fetes han descobert que mai s'han trobat restes de pell de dinosaure ja que aquesta es descompon, només alguna empremta fossilitzada, però se suposa que la seva pell era semblant a la dels rèptils: rugosa, dura i amb escates. Del color tampoc se'n sap res.
Els nens han pensat quins materials dels que tenim a l'aula ens podrien servir per representar la textura de la pell d'un dinosaure. Han cregut que els podria anar bé la plastilina, la sorra i la pasta que tenim a les plates sensorials, la cartolina ondulada i paper de seda per arrugar-lo. Després d'enganxar aquests materials sobre una cartolina, quedant un collage de textures que semblava un Tàpies, han pintat per sobre amb pintura del color que els ha semblat que podia ser el seu dinosaure.
S'ho han passat molt bé i els resultats han estat molt creatius. El pes de la cartolina no sé si permetrà guardar-ho dins l'àlbum del projecte, ja que alguns s'han passat amb la quantitat de plastilina.




















2 comentaris:

  1. Uauuuuuuuuuuu Lluna quines creacions tant fantàstiques i creatives que us han quedat.
    Segur que els dinosaures estarien ben contents jejjejejeje
    Petonets guapa

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...