20 de juny 2014

La tapa de l'àlbum de l'estiu

El curs ja s'ha acabat i avui hem pogut viure a l'escola un dia de comiats, però també d'alegria per iniciar unes merescudes vacances. Els nostres alumnes han treballat molt i es mereixen un descans. A nosaltres també ens arribarà i el gaudirem molt, però no sé si aconseguirem desconnectar del tot.
Avui els grans d'Infantil han finalitzat un cicle i ja estan preparats per iniciar una nova etapa plena de nous descobriments i il·lusió per seguir aprenent. S'han endut a casa totes les feines, llibres i projectes d'aquest trimestre per compartir-los amb els familiars i sentir-se orgullosos de tot el que han après. Aquesta vegada la tapa d'aquest àlbum ha estat molt estiuenca i refrescant. Amb un fons del mar esquinçat de paper de seda i uns peixos ben divertits fets amb motlles de paper i cues de cartolina. El toc final, unes bombolles de pintura blanca fetes amb taps de retolador de diferents mides. La inspiració va venir d'una tapa vista al Pinterest.







3 comentaris:

  1. Son una verdadera preciosidad. Gracias por comapritrlas. Un saludo.

    ResponElimina
  2. Maquísimes!! Que m'agrada a mi una tapa (això em diuen les companyes). Un bonic treball, de debó. Tens un regalet des del meu blog http://somnisdecolors.blogspot.com.es/. bones vacances!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Ara mateix passo a recollir-lo!
      Una abraçada!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...