1 de febr. 2015

Premi al bloc amic

Fa uns dies vaig rebre de part de la Magda de Els Petits Infants, l'Anna de Petit Món, la Txell de La maleta del precima a infantil i la Mercè de DE GRAPES...pas a pas en l'educació un nou premi. Un premi molt especial perquè està dedicat als blocs amics, a l'amistat virtual. I em fa molta il·lusió que vingui de la Magda i l'Anna, unes blogaires amigues des dels inicis, i la Mercè, una blogaire que acabo de conèixer.

http: // www. mimamichic/2014/02/premio-al-mejor-bloc-amigo.html


Una de les condicions per acceptar aquest premi és definir la paraula AMISTAT. 

AMISTAT és una paraula molt especial i diferent segurament per cada un de nosaltres. Però tractant-se d'un premi dedicat a l'amistat virtual prefereixo definir el que aquesta és per a mi. 
Per mi els blocs amics, i les persones que hi ha darrera de cada un d'ells, són aquells que sempre tenen un comentari positiu envers la feina que fas, que ens animen a seguir-hi treballant, a no abandonar. Són els que valoren el que compartim i ens ho fan saber, alguns des dels nostres inicis.
Els blocs amics ens fan companyia en la bogeria de ser blogaires i són amb els que podem entendre'ns a l'hora de compartir il·lusions, inquietuds, creativitat ,... Són algú que ens escolta.

Ara cal fer el més difícil. Aquest premi cal passar-l'ho a deu blocs amics.

Gràcies a tots els blocs seguidors d'Un polsim de sal. Triar-ne només 10 serà difícil perquè jo us considero a tots blocs amics. Aquí va la tria:

Ana de Aula Tic
Mireia de Món infantil
Carme de Fer de mestres
Ametlla de Compartint mirades 
Mónica Silvina de Por el camino de las emociones


IMPORTANT: quan utilitzis la imatge del premi (com a post o com a gadget en el teu bloc), cal enllaçar amb aquesta URL   

12 comentaris:

  1. Hola, me lo llevo a mi página de premios, muchísimas garcias por pensar en la clase de Miren para este premio. Un abrazo amigo

    ResponElimina
  2. Llunetaa! Gràcies pel premi!!! ültimament porto un descontrol amb això de compartir-los. Però aquesta vegada... a veure si ho aconsegueixo. M'ha encantat la teva definició d'amistat virtual!!!
    BONA SETMANA!

    ResponElimina
  3. Felicitats pel premi! Realment és molt especial aquesta amistat virtual que es fa a través de la xarxa, a mi em sorpèn cada dia!!

    ResponElimina
  4. Hola lluna!!! Moltes gràcies pel premi. M'agrada la definició que has fet sobre l'amistat. Estic totalment d'acord que a través fels blogs, hem conegut a persones creatives i que ens recolzen. Seria interessant fer na trobada de blocaires.
    Un ptonet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! Estaria molt bé poder-nos conèixer totes!

      Elimina
  5. Moltíssimes gràcies per pensar en MÓN INFANTIL & CICLE INICIAL, per aquest premi. El poso a la meva vitrina de detalls bloggers.
    molts besitos!!

    ResponElimina
  6. Hola guapa, moltes gràcies per les teves paraules.
    Em fa molta il.lusió continuar compartint aquest camí blogaire al teu costat ja que com molt bé dius ens anem recolzant des dels nostres inicis en aquest camí.
    un petonàs i bona setmana !!!!!!

    ResponElimina
  7. HOLA GUAPA: molt encertada la teva definició d'amistat en el blog. La comparteixo totalment. Gracies per concedir-me el premi ,és una alegria estar dintre del teu cercle d'amistat. Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Em fa molta il·lusió que hagis pensat en el Raconet d'Idees per donar aquest premi. Moltes gràcies, Lluna!

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies a totes pels vostres comentaris!
    Petons!

    ResponElimina
  10. Muchísimas gracias Lluna. Me lo llevo encantadísima e ilusionada a mi blog de premios. Un gran abrazo.

    ResponElimina
  11. Moltes gràcies pel premi, Lluna! I pel teu suport d'amiga blogaire amb mi i TresQuatreiCinc des dels meus inicis. Una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...