15 de juny 2012

En Tito busca nas

En Tito és l'estrella del circ Randi. Les seves actuacions agraden molt al públic, però un dia passa una cosa molt estranya: el nas d'en Tito desapareix!
Una història senzilla, tendra i divertida que reflecteix que l'aspecte físic no és tan important com sentir-se estimat.


En Tito busca nas, Guido van Genechten
Ed: Baula

Aquest conte ha estat molt entranyable pels nens i després d'escoltar-lo tots volien ser pallassos. El nas del Tito és el centre de la història i, és clar, no ens hem pogut estar de fer-nos un bonic nas com el seu. Esperem no perdre'l fent pràctiques malabars, que també n'estem aprenent. Aquest projecte sobre el circ ens està donant molts moments de diversió.

Les oueres, que tantes manualitats ens solucionen, han estat les protagonistes d'aquest nas. Ha estat senzill, només ens ha calgut pintar de color vermell, posar-hi una goma i llest. Tos a fer el pallasso!




5 comentaris:

  1. Està molt bé aquest conte Lluna,nosaltres també el vam explicar en el projecte del circ i també com vosaltres vam fer el nas de pallasso amb l'ouera.
    Segur que heu fet un projecte genial a nosaltres ens va encantar!!!!
    Bon cap setmana guapa!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Hola Magda! Doncs ens ho estem passant molt bé però el temps se'ns ha tirat a sobre i no podrem fer moltes de les activitats que teníem pensades. Se'ns acaba el curs i nosaltres amb ganes de seguir treballant. Jaja!
    Bon cap de setmana! Petonets!

    ResponElimina
  3. És un conte molt xulo! Els meus fills el van treballar quan anaven a la llar d'infants i els hi va encantar. Totalment recomanable! Per cert, els teus nens estan guapíssims amb el nas de pallasso!
    Un petonet.

    ResponElimina
  4. Este cuento es genial y les encanta a los niños. Una idea genial lo de la nariz.
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  5. Jejeje! Quins nassos més divertits. Ja es nota, ja, que s'ho estan passant genial. Gràcies per la recomanació Lluna! Molts petonets. :)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...