22 de juny 2012

L'art i el circ

S'acaba el curs i amb ell el projecte del circ que ens ha acompanyat durant aquest tercer trimestre. L'última activitat que hem fet relaciona el circ amb l'art. 
Fa uns dies vaig trobar al Picassa una col·lecció de bits sobre el circ en la pintura de famosos artistes. Amb els nens els vam estar observant, veient-ne les diferències d'estils, els colors utilitzats, les formes més realistes i més abstractes,...


Després els ha tocat a ells fer d'artistes. Què millor que embrutar-nos una mica de pintura per acabar el curs i el projecte? 
Han dibuixat i pintat els personatges amb ceres i després han acabat amb pintura la resta del treball. L'alegria del circ ha traspassat al paper i l'explosió de colors ha quedat genial.


Em sembla que la gran sort que he tingut aquest any d'estar envoltada de tants petits artistes la trobaré a faltar el proper curs. No sempre ens trobem amb alumnes tan plens de creativitat.

Que passeu un bon últim dia de curs i que descanseu molt. Ens seguirem veient per aquí perquè m'han quedat moltes cosetes que hem fet aquests dies que, amb l'estrés del final de curs, no he tingut temps de publicar.

Bon estiu a tots els que agafeu vacances blogueres!

2 comentaris:

  1. Totes aquestes pintures son una marevella Lluna!!! realment has tingut uns alumnes molt creatius i has fet un bon treball! enhorabona!

    ResponElimina
  2. Gràcies Marisol! Sí que he estat de sort aquest curs amb la creativitat de tots ells. Espero que el proper curs també tingui un grup ben creatiu, i sinó, serà qüestió de despertar-los-hi.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...