14 de set. 2012

La caça del petó


Un rei, molt atrafegat, envia des de la porta de l’habitació del fill, un petó de bona nit. Aquest, però, s’escapa i s’endinsa al bosc. El rei encomana al seu millor cavaller que el capturi i el porti a palau. Després d’unes quantes aventures el cavaller torna el petó, el qual posseeix el do de fer dormir, a palau.

Una història dolça, ambientada en època de reis, prínceps i cavallers, en la qual el tema de fons és l’afecte dels pares cap els fills.

Unes il·lustracions molt expressives i riques en detalls, molt ben relacionades amb el text del conte. Es nota que l’autor del conte també n’és l’il·lustrador.
 
Us recomano aquest conte, ple de sentiments, per aquests primers dies d'adaptació. Els petons ho curen tot i segur els ajudaran a anar cap a l'escola més contents.

4 comentaris:

  1. Aquest no el coneixia Lluna,me l'apunto, moltes gràcies per aquesta recomenació!!!
    Espero que t'hagin anat la mar de bé aquests primers dies!!!!
    Petonets guapa!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Magda! Espero que tu també hagis començat bé el curs.
    Del mateix autor també et recomano "Per què no dorms?", ideal per treballar els gelos quan neix un germanet.
    Una abraçada ben forta!

    ResponElimina
  3. Guau, m'encanta aquest conte... És un dels meus favorits!! El vaig conèixer l'anys que vaig aprobar les opos... Em va servir per treballar un projecte dels sentiments... Per a l'estima es una gran conte...

    ResponElimina
  4. Gràcies per la recomenació lluna, aquest llibre no el coneixia, peró em sembla molt bó.
    Ahir vaig comprar un llibre de contes classics en català, jo a Madrid no puc treure molt llibres en català i com vaig anar a la Generalitat a apuntar-me a les classes per aprendre català vaig poder aprofitar a comprar llibres y contes...
    La propera vegada preguntaré per aquest!
    Un petó!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...