17 d’oct. 2013

Confegim paraules i ens autocorregim

Aquest curs seguim fent grups flexibles de lectoescriptura amb jocs de consciència fonològica, després de veure els bons resultats obtinguts el curs passat. Aquest curs porto el grup alt i em tenen al·lucinada. Quin nivell! Em sembla que m'ho posaran molt fàcil i ens ho passarem molt bé.
Aquesta setmana hem confegit paraules en lletra de pal, escrites també en lletra lligada per tal d'anar interioritzant aquestes noves grafies. Després de jugar una estona a confegir han escrit una de les paraules cada un a la pissarra. Un cop escrita la paraula dictada per la mestra, anaven a buscar la paraula sobre la taula i la utilitzaven per autocorregir-se-la. A la vegada que havien de llegir per buscar la paraula que havien escrit a la pissarra s'adonaven dels errors que havien comès. Fins hi tot han corregit els accents!












10 comentaris:

  1. Quin joc més xulo!!!! Ens ha agradat molt aquest recurs...molt bona idea...gràcies per compartir...

    ResponElimina
  2. Quin material més bonic!
    Gràcies per mostrar-nos aquesta idea
    Petonets
    Carme

    ResponElimina
  3. M'alegra que us agradi!
    Petonets!

    ResponElimina
  4. Hola. Felicidades por tu blog. Me parece fantástico y eso que hay cosas en catalán que me cuesta un poco entender ;D
    Me ha gustado la actividad de creación de palabras pero no encuentro letras para recortar, plastificar y pode hacerlas. Me puedes ayudar?
    Gracias!
    Germán Tizón. Mestre Ed. Infantil. Vigo

    ResponElimina
  5. Muchas gracias Germán. Siento que al escribir en catalán sea más difícil entenderme pero es la lengua con la que mejor me expreso. De todas formas en el lateral derecho puedes pulsar el traductor.
    Las letras recortadas hace mucho tiempo que las tenemos en la escuela y ya no recuerdo de donde las sacamos pero si imprimes una página con las letras del abecedario escritas en un word en letra muy grande, después podrás hacer tantas fotocopias como quieras. Eso si, es muy entretenido recortar y plastificar tantas letras. Siento no poder ayudarte más.
    Gracias por seguir mi blog. Un abrazo!

    ResponElimina
  6. M'encanta la idea! Especialment per treballar per racons a Educació Infantil i permetre l'autocorrecció dels alumnes. Et felicito i la comparteixo també el al bloc!
    Gràcies per tots els recursos i les bones idees que comparteixes en aquest espai. Per cert, les fotografies són precioses.
    Una abraçada des del bloc de recursos per a l'educació especial, Yolanda Roset.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies Yolanda per les teves paraules! I gràcies per seguir compartint. Ara mateix vaig a fer una ullada al teu bloc.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Acabo de descobrir el teu blog amb aquesta entrada. Molt xulo! Gràcies per compartir-ho! :D

    Salut!

    ResponElimina
  9. HOLA FELICIDADES POR ESTE BLOG TIENES MUY BUENAS IDEAS.CON QUE EDAD TRABAJAS ESTA ACTIVIDAD? 4 AÑOS O 5 AÑOS?MIL GRACIAS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Blanca! Esta actividad la hago con los alumnos de 5 años, durante el segundo trimestre con los más avanzados o durante el tercer trimestre para todos. También se puede realizar el primer trimestre de primero para los alumnos con más dificultad.
      Saludos!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...