27 de juny 2015

Mètode Glifing


El proper curs començarem a l'escola a aplicar el mètode Glifing als nostres alumnes des de P4 fins a tercer de primària. Es tracta d'una eina interactiva per reforçar les competències en lectura i escriptura. La finalitat del mètode Glifing és la de millorar la fluïdesa lectora i com a conseqüència millorar també la comprensió.
Al tractar-se d'un format a partir de les noves tecnologies i a partir del joc, esdevé un entrenament lúdic i motivador pels alumnes.
Amb el mètode Glifing no només s'aconsegueix millorar el nivell de lectoescriptura en tots els alumnes, sinó que a més a més és una eina per identificar les dificultats concretes de cada alumne i permet fer una configuració de jocs i activitats adaptades a cada cas particular. 
El mètode es pot aplicar a tot el grup-classe o de manera individual amb aquells alumnes que presenten més dificultats i a la vegada es pot treballar també des de casa.

Esperem que igual que a les altres escoles que ja ho han provat, a nosaltres també ens funcioni bé i puguem ajudar els nostres alumnes a superar les dificultats que se'ls presenten al llarg d'aquest procés d'aprenentatge. Esperem que sigui un èxit!

Us aniré informant al llarg del proper curs!!!

Mentrestant us deixo l'enllaç a la web, si us interessa tenir més informació i un vídeo on ens ho explica de primera mà la Montserrat García, coordinadora del programa.


2 comentaris:

  1. Tendremos que probarlo, Luna. Gracias por la información. Un saludo.

    ResponElimina
  2. Em sembla molt interessant...li donaré una ullada més completa...moltes gràcies per compartir Luna...besets

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...