Seguint amb el projecte d'Antoni Gaudí i després de la visita que vam fer al Parc Güell, ara ens hem centrat en els elements que allà vàrem poder observar i les tècniques utilitzades per l'artista.
El drac sempre agrada als nens i més després d'haver-li confiat un desig secret a la seva orella i confiar en que es farà realitat. Amb aquest animal tenim un exemple fantàstic de la tècnica del trencadís.
Per realitzar el nostre drac hem utilitzat fang verd d'assecat ràpid. La consigna ha estat fer-lo d'una sola peça, traient les potes dels laterals del cos el més gruixudes possible per evitar que un cop sec el fang es trenqui. Un cop acabat de modelar li han obert la boca amb una eina per fang i li han acabat de fer els detalls, dits, escates, ulls,...
Finalment, amb un dit mullat d'aigua han tapat esquerdes i arrugues de la superfície del fang perquè quedi més polit.
Un cop acabat només ha calgut enganxar-li el trencadís prèviament preparat. L'han realitzat pintant closques d'ou de diferents colors i després les han trencat a trossets. Aquests trossets de colors són perfectes per enganxar sobre el drac fent una petita pressió quan el fang encara està tou.
Quina bona idea!! m'ha encantat!! Una abraçada!!
ResponEliminaLluna aquests dracs són Genials !!!!!
ResponEliminaM'encanten, es que ja t'ho dic sempre que són uns artistes aquests nanos.
Fins aviat!!!
Petonets!!!
Aquests dracs són autèntics, Lluna!!! Felicita als peques!!! I també felicitacions per a tu!!! Muak.
ResponEliminaÉs un drac moníssim!!! Enhorabona!
ResponEliminaHan quedat super autèntics! M'han agradat moltíssim. Gràcies per compartir la teva experiència amb nosaltres.
ResponEliminaUna abraçada!
Gràcies a tots. Felicitaré els peques de part vostra. La veritat és que n'hi ha uns quants que hi tenen molta gràcia.
ResponEliminaAbraçades!!!