8 de maig 2012

Cucs de seda

La setmana passada van arribar a les nostres aules els cucs de seda, als que dediquem un treball d'observació i experimentació cada any a P5. Aquesta vegada són molt petits i això anirà bé per poder observar la seva evolució des del principi. Gairebé no es veuen!
A partir d'ara cada setmana aniran dibuixant el que observen i ho explicaran en una graella. La mida, el color, els canvis i transformacions que aquests animalons, com si de màgia es tractés, aniran experimentant.









7 comentaris:

  1. Hola, Lluna! És una bona proposta per tal que puguin observar els canvis que experimenten alguns elements de l'entorn. La veritat és que com tu dius, per a ells és com màgia! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Sí, és fantàstica aquesta pràctica. Jo de petit recordo que també la vaig fer. Si la recordo és que realment va ser una experiència significativa. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres!

    Petonets ben grans :)

    ResponElimina
  3. També en tinc de cucs de seda a la classe i els hi encanta! Cada matí estan súper pendents d'observar els canvis, posar les fulles de morera quan s'acaben, tinc un encarregat setmanal que se'ls emporta a casa el cap de setmana...És una activitat fantàstica!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Hola Lluna aquesta observació dels cucs de seda als nanos els hi encanta!!!
    Nosaltres també sempre la fem a P5 i la veritat és que dona molts bons resultats a part que els cuidin moltíssim.
    Apa a experimentar i observar!!!!!
    Petons guapa!!!!!

    ResponElimina
  5. UNA EXPERIÈNCIA MOLT INTERESSANT! De ben segur que la setmana vinent ja els teniu ben grans (al ritme que mengen...).
    És un treball d'experimentació genial també per treballar el respecte a la natura.
    Un petonet, guapa!

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots pels vostres comentaris. És veritat que els nens estan gaudint molt d'aquests animalons a l'aula. Els cuiden molt bé i ells no paren de menjar i de créixer.
    Petonets!

    ResponElimina
  7. HOLA GUAPA:
    uNA PRÀCTICA QUE SEMPRE QUEDA EN EL RECORD.
    Per cert, en el meu blog te he deixat un premi en "aleman" sembla que som internacionals "ji,ji,ji".
    Petons

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...