29 de maig 2012

Tapes d'àlbum de primavera



Ja tenim la tapa de l'àlbum apunt per aquest tercer trimestre. Aquesta tapa és un collage on el paper de seda juga amb les transparències, que deixen veure unes tiges de cartolina. A sobre, i donant la nota de color, unes flors també de cartolina.


La inspiració per a realitzar aquesta tapa va sorgir d'una imatge vista en un Pinterest fa temps, però no sé a qui correspon. Si algú la identifica com a seva li agrairia que m'ho comuniqués per fer-ne menció.

13 comentaris:

  1. Preciós!!!han quedat unes tapes guapísimes!! petons:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marisol. Sí que són boniques.
      Petons!

      Elimina
  2. Què bonic Lluna! Pinterest és genial, eh? Hi ha algunes coses increïbles, cal aprofitar-ho. Com sempre, M'ha agradat molt el treball que has fet amb els petits. Si n'esbrinem l'autor d'aquest idea ja t'ho faré saber, ok? Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joel! És veritat Pinterest és fantàstic. A veure si descobrim de qui era la genial idea. Ja fa temps que em vaig guardar la imatge per aprofitar-la algun dia, però no vaig guardar l'enllaç. Em sap greu.
      Petonets!

      Elimina
  3. Lluna unes tapes ben xules i plenes de colors!!!!
    Les transparències amb el paper de seda genials!!!!
    Petonets!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Magda! És la primera vegada que utilitzo el paper de seda per aconseguir transparències i m'ha encantat l'efecte. Serà qüestió de repetir-ho!
      Petonets!

      Elimina
  4. Unes tapes molt xules! Això sí que és acabar el curs de forma creativa! M'han encantat les transparències. M'ho apunto que això ho haig de posar en pràctica!
    Muak!

    ResponElimina
  5. Per cert, no sé si saps que el teu bloc és un dels meus favorits! Passa't pel meu bloc que trobaràs una sorpreseta (encara que no sé si ja la tens...) http://ideesmagistrals.blogspot.com.es/2012/05/premi-bloc-favorit.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin honor saber que el meu bloc està entre els teus favorits! Ara mateix et visito! Moltes gràcies!

      Elimina
  6. Unes tapes molt colorides i primaverals. Senzilles però amb un resultat molt bonic!
    Enhorabona per la feina!

    Una abraçada! ;)

    ResponElimina
  7. Quina "guapada" Lluna! Aquesta tapa la tindré en compte pel proper curs. Fa dies que no em passejo pels meus blocs favorits, estic molt atrafegada de feina de final de curs , suposo que això ens passa a tots. Disculpa i com sempre una forta abraçada i fins aviat.

    ResponElimina
  8. Gràcies a totes pels vostres comentaris. Aquests dies també estic molt enfeinada i tinc menys temps per dedicar al bloc i als altres blocs. Però ja s'acosten les vacances i llavors tindrem temps per agafar idees pel proper curs.

    Abraçades!!!

    ResponElimina
  9. Adorable! I love the combination of coloured paper and tissue paper. Thanks for sharing!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...