Us recomano aquesta lectura que ens acostarà a les necessitats d'aquells nens que pateixen algun tipus de trastorn de l'aprenentatge i ens donarà eines pràctiques per buscar-hi solucions i ajudar-los a avançar.
L'Anna Sans és metgessa del Servei de Neurologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona on, a més, coordina la Unitat de Trastorns de l'Aprenentatge (UTAE).
"Estàs sempre als núvols", "no t'hi esforces", "para de moure't!"... Aquestes són algunes de les frases que habitualment senten els nens i joves que, malgrat tenir un nivell d'intel·ligència normal o superior al de la resta de població, no aconsegueixen bons resultats acadèmics. Gràcies a l'avenç de les neurociències, avui sabem que aquests nens i joves poden patir algun tipus de trastorn de l'aprenentatge que ha de ser tractat per evitar possibles conseqüències nefastes a nivell personal i social. Aquest llibre proporciona les pautes concretes per a detectar, diagnosticar i tractar nens i joves amb dislèxia, amb dèficit d'atenció/hiperactivitat, amb trastorn de l'aprenentatge no verbal, amb trastorn del desenvolupament del llenguatge, amb la síndrome d'Asperger o amb discalcúlia.
Ja fa temps que vaig descobrir aquest llibre i vaig pensar que podia ser molt útil. Aquest curs passat, fent un curs sobre Dificultats específiques de la lectoescriptura també ens el van recomanar.
Gràcies per aquesta recomanació Lluna. Aquest llibre no el coneixia i sembla molt interessant i segur que ens ajuda en la nostra pràctica diaria.
ResponEliminaMe l'apunto!!!!!
Petonets ben estiuencs!!!
No deixis de llegir-lo Magda. Segur que t'agrada. No només te'l recomano jo sinó que el recomanen experts en trastorns d'aprenentatge.
ResponEliminaPetonets!
Sembla molt interessant! Intentaré aconseguir-lo perquè crec, pel que ens dius, que és de lectura obligada.Moltes gràcies per donar-lo a conéixer. Una abraçada.
ResponEliminaMagnífic! Em sembla que aquest llibre hauria de passar per totes les escoles... Gràcies per donar-lo a conèixer. Molts petonets!
ResponElimina