29 de set. 2012

La línia inclinada amb Kandinsky

Practicar el traç a vegades pot ser força avorrit i pesat. Però les pintures dels nostres artistes estan plenes de traços que de manera més divertida ens poden ajudar a fer-los.
A P5 comencem el curs amb el traç inclinat i Kandinsky ens hi ajuda. La varietat de colors i la pintura fan d'aquesta tasca una estona molt entretinguda.


El traçat de les línies inclinades presenta força dificultat, ja que la tendència és anar-les fent més corbes i el canvi de direcció en les quatre parts obliga a la mestra a estar molt pendent de l'alumne. És per això que aquesta activitat la realitzem en un dels racons d'aprenentatge de la setmana, ja que som dos mestres a l'aula i podem atendre'ls millor.






8 comentaris:

  1. A lovely colorful project! I like your blog and will follow you with interest! I am sorry I only have English, so I am using Google translate. IT would be nice for you to visit me at Dream Painters :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks for visiting my blog! Congratulations on yours too, I visited and I found very interesting. I will follow you!

      Elimina
  2. Felicitats Lluna! Una idea genial la de relacionar obres d'art amb els grafismes o el traç. Així el treball és molt més creatiu i motivador pels infants. Una forta abraçada i fins aviat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Espe! L'art sempre és un recurs ple de possibilitats.
      Una abraçada!

      Elimina
  3. Genial LLuna m'ha encantat. Molt bona idea treballar el traç inclinat a partir d'una obra d'art. M'ho apunto per posar-ho en practica.
    Petonets!!!!

    ResponElimina
  4. Un treball molt xulo! M'ho apunto que nosaltres treballem a Kandinsky durant aquest trimestre.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ja ens aniràs ensenyant el que aneu fent.
      Petonets!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...