23 de des. 2012

Intercanvi de felicitacions

L´'ultim dia del trimestre els alumnes de la nostra escola vam fer un intercanvi de felicitacions nadalenques. Als de P5 els va tocar intercanviar les postals amb els de tercer. Ja feia dies que la tenien preparada i estaven molt il·lusionats per entregar-la als companys grans i també pensant en com seria la felicitació que els haurien fet per a ells.
En el moment de l'intercanvi vàrem decidir que fossin els petits de P5 els que escollissin a qui volien regalar la seva postal i hauríeu d'haver vist les cares i postures d'interessants que posaven els de tercer per tal que els escollissin a ells primer. Va ser un moment divertit i bonic, molt nadalenc.
Us deixo la postal que vam elaborar els de P5. Paper de diari esquinçat sobre cartolina negra i envernissat amb purpurina, ninot de neu estampat amb pintura blanca i esponja i resseguit amb retolador daurat, botons i nas de plastilina, ulls mòbils i bufanda de paper.





Aprofito per desitjar-vos a tots un Bon Nadal!

Una abraçada i molts petons!

8 comentaris:

  1. Unes postals ben boniques i creatives,segur que als nens i nenes de tercer els hi van encantar !!!
    Lluna que passis molt bones festes i disfrutis d'aquestes merescudes vacances !!!!
    Petonets ben nadalencs !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Magda! Sí que els van agradar molt.
      Bones festes per a tu també Magda!!! I tant que han sigut ben merescudes aquestes vacances. Ara ens toca carregar piles!
      Petonets!!!

      Elimina
  2. Unes felicitacions fantàstiques. Em sembla que jo també hagués fet cares perquè em toqués una d'aquests regals... Genial, com sempre! Molts petonets de vacances i BON NADAL!

    ResponElimina
  3. M'encanten, han quedat genials. Bones Festes, Lluna!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Fany i Bones Festes!
      Una abraçada!!!

      Elimina
  4. Unes felicitacions molt xulis!Bones Festes i Feliç Any Nou. Et desitjo per a aquest 2013 "TOT I RES", vull dir, tot allò que et fagi feliç i res que et posi trista. Una forta abraçada i fins aviat.

    ResponElimina
  5. Gràcies Espe! M'ha agradat això de Tot i res. Molt bones festes també per a tu!
    Una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...