29 de juny 2012

La carpeta de l'artista

S'ha acabat el curs i ara ha tocat endur-se totes les obres d'art a casa. A P5, anem guardant tots els treballs plàstics que hem anat realitzant al llarg del curs i se'ls emporten al final dins una carpeta.
Aquesta carpeta ha de guardar un munt de meravelles artístiques i no podria ser menys que tot el que porta guardat a dins. Per tant, aquesta carpeta ha de ser molt especial. Aquesta vegada, altre cop ens ha inspirat l'Andy Warhol i hem dibuixat amb ceres, sobre cartolina negre, unes precioses flors. 

27 de juny 2012

Premi per començar les vacances

Per començar les vacances amb bon peu he rebut un altre premi de dos dels meus blogs preferits:

Moltes gràcies Espe i Olga!!! Vosaltres també us mereixeu que us el retornés, però com que ja l'heu rebut prefereixo compartir-lo amb altres blogs que també m'agraden.

El comparteixo amb:


26 de juny 2012

Un pallasso a la tapa del projecte

M'havia quedat pendent ensenyar-vos la tapa del projecte del circ


Aquesta vegada hem convertit la cartolina en un envelat que cada nen ha decidit de quins colors volia que fos. A sobre, el protagonista del treball s'ha disfressat de pallasso per fer-nos una rialla ben tendra. 


S'ho han passat molt bé maquillant-se la cara i inventant-se una perruca ben divertida.
El toc final: el barret i el corbatí.

22 de juny 2012

Una Orla i un adéu

Us presento els meus alumnes que avui he acomiadat entre abraçades i petons. Han sigut uns trastos tot el curs però segur que els trobaré a faltar.
Us deixo la seva orla que ahir els vam entregar a la seva festa de graduació, junt amb el poema de la Lola Casas que fa uns dies us vaig presentar.
L'art i el circ

S'acaba el curs i amb ell el projecte del circ que ens ha acompanyat durant aquest tercer trimestre. L'última activitat que hem fet relaciona el circ amb l'art. 
Fa uns dies vaig trobar al Picassa una col·lecció de bits sobre el circ en la pintura de famosos artistes. Amb els nens els vam estar observant, veient-ne les diferències d'estils, els colors utilitzats, les formes més realistes i més abstractes,...


Després els ha tocat a ells fer d'artistes. Què millor que embrutar-nos una mica de pintura per acabar el curs i el projecte? 
Han dibuixat i pintat els personatges amb ceres i després han acabat amb pintura la resta del treball. L'alegria del circ ha traspassat al paper i l'explosió de colors ha quedat genial.


Em sembla que la gran sort que he tingut aquest any d'estar envoltada de tants petits artistes la trobaré a faltar el proper curs. No sempre ens trobem amb alumnes tan plens de creativitat.

Que passeu un bon últim dia de curs i que descanseu molt. Ens seguirem veient per aquí perquè m'han quedat moltes cosetes que hem fet aquests dies que, amb l'estrés del final de curs, no he tingut temps de publicar.

Bon estiu a tots els que agafeu vacances blogueres!

19 de juny 2012

Nit estrellada

A l'altra classe de P5 estan acabant el projecte sobre l'univers i han volgut plasmar una nit estrellada inspirant-se en l'art de Vincent van Gogh.


Han utilitzat la pintura directament, sense dibuixar prèviament. Els resultats han estat fantàstics i tots molt diferents.


15 de juny 2012

En Tito busca nas

En Tito és l'estrella del circ Randi. Les seves actuacions agraden molt al públic, però un dia passa una cosa molt estranya: el nas d'en Tito desapareix!
Una història senzilla, tendra i divertida que reflecteix que l'aspecte físic no és tan important com sentir-se estimat.


En Tito busca nas, Guido van Genechten
Ed: Baula

Aquest conte ha estat molt entranyable pels nens i després d'escoltar-lo tots volien ser pallassos. El nas del Tito és el centre de la història i, és clar, no ens hem pogut estar de fer-nos un bonic nas com el seu. Esperem no perdre'l fent pràctiques malabars, que també n'estem aprenent. Aquest projecte sobre el circ ens està donant molts moments de diversió.

Les oueres, que tantes manualitats ens solucionen, han estat les protagonistes d'aquest nas. Ha estat senzill, només ens ha calgut pintar de color vermell, posar-hi una goma i llest. Tos a fer el pallasso!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...