5 de jul. 2014

Comença l'estiu amb un premi

Comencem l'estiu repartint regals. I quina millor manera de fer-ho després de tot un curs compartint amb tots vosaltres. Rebre el reconeixement d'altres blogaires sempre anima a seguir endavant. Des dels blocs Petit mónLa maleta del precinema a infantil i Somnis de colors m'arriba aquest regal. Moltes gràcies a totes per pensar en el meu bloc!!!


Un dels objectius d'aquest premi és fer difusió dels petits blogs, els que tenen pocs seguidors,  però amb una tasca i lemes  molt importants: compartir, reflexionar, col.laborar, ...

Què cal fer quan es rep el premi:
  • Anomenar la persona o el bloc que ha concedit el Premi i fer-hi un enllaç.
  • Posar l'etiqueta del Premi.
  • Passar el Premi a 10 nous blogs.
  • Informar als blocs premiats deixant-hi un comentari amb l'adreça de l'enllaç.
Escollir només 10 blocs és molt difícil perquè n'hi ha molts que es mereixen el premi, però aquesta vegada he apostat pels blocs amb menys de 100 seguidors ja que el premi va destinat als blocs petits, però que fan una feina excel·lent i segur que seguiran creixent i creixent. Tots ells molt recomanables, plens d'idees interessants, engrescadores, creatives, innovadores. No deixeu de visitar-los!


4 comentaris:

  1. Hola Lluna!
    Com que t'espio de prop he vist que has pensat en TresQuatreiCinc per compartir el teu premi. Em fa molta il·lusió, de veritat.
    Moltíssimes gràcies, i no només per això sinò pel suport que m'has donat des del començament. Va ser engegar el meu blog i tu ja hi eres!!! :-)
    Una abraçada!

    Marta / TresQuatreiCinc

    ResponElimina
  2. Menys mal que m'espies! Jeje!! Perquè vaig oblidar-me d'avisar-te. Saps que m'encanta el teu bloc. Tot el que comparteixes em sembla molt original, innovador, creatiu... Per tant no em costa res recolzar la teva feina perquè és genial. Endavant!!!
    Una abraçada i bon estiu!

    ResponElimina
  3. Enhorabuena por el premio. Un saludo.

    ResponElimina
  4. Molt ben triats els blogs!! son molt interessants

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...