14 de des. 2011

Collage a l'estil Huntderwasser


Agafant la idea sobre el treball amb el Huntderwasser de deepspacesparkle i seguint amb el treball sobre els cercles concèntrics ja iniciat amb els cercles de Kandinsky, hem realitzat un collage.  


Primer han hagut de retallar dues tires de cartolina per representar dos camins. A alguns això de retallar els costa molt i han tingut problemes ja que era totalment lliure, però d’això es tractava. Després els han enganxat sobre una altra cartolina d’un color diferent i han decorat amb ceres representant diferents sanefes els diferents espais que han quedat. 


Finalment hi han fet els arbres o flors. Els he deixat material que prèviament ells han decidit que els podria anar bé com a plantilla per dibuixar cercles (blocs lògics, tubs de pega, gots,…). Sobre cartolines de colors i papers de regal amb diferents estampats han anat dibuixant cercles de diferents mides i després els han retallat i enganxat començant pel més gran fins el més petit. Després han retallat una altra tira de cartolina pel tronc o tija. 

Ho hem realitzat en dues tardes. Ha estat una composició amb un procés d'elaboració en el que ha calgut organització, destresa i creativitat. Tenint en compte la seva edat els resultats han estat prou bons.

9 comentaris:

  1. Uau! Quins artistes que tens a classe! El resultat és magnífic. Has fet un molt bon treball. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres.

    Moltes salutacions!

    ResponElimina
  2. Felicitats, han quedat xulissims i són la mar de creatius.
    Fins aviat!!
    Magda

    ResponElimina
  3. Sense paraules! Aquest artista dóna molt de joc per treballar amb els nens. Nosaltres a P4 el curs passat el vam treballar a "Poble i ciutat".
    Han fet veritables obres d'art!

    ResponElimina
  4. Gràcies pels vostres comentaris. Realment és un artista que juga molt amb el color i la fantasia i els nens connecten molt bé amb la seva obra.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  5. Hola Lluna! He visitat el teu blog i m´ha agradat molt, fa poquet que l´has obert però està ple d´idees! Felicitats!! També he visitat el teu altre blog i també m´ha agradat moltíssim!! Una abraçada, Eva

    ResponElimina
  6. M'encanta la feina que has fet amb ells. Segur que han gaudit moltissim. Molt bona idea i el resultat queda preciós! Enhorabona pel teu blog!! petonets!

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies pels vostres comentaris, Eva i Fanny. Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Hola Lluna! molt bons treballs!!!! felicitats!!!! aquest en concret amb quin curs l'has fet??? Gràcies

    ResponElimina
  9. Gràcies pel teu comentari i per visitar-me. Aquest collage l'he realitzat amb els meus alumnes de 5 anys.
    Una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...