5 de gen. 2012

La Lola té vergonya




Us presento un altre conte per treballar la vergonya. Un conte molt tendra protagonitzat per la simpàtica granota Lola, amb les fantàstiques il·lustracions de la Mercè Arànega.

 
La Lola és una granota molt llesta però és una mica vergonyosa. Li agrada molt cantar i es tanca a la seva habitació per fer-ho sense que ningú la vegi. La seva família estan cansats de sentir-la i li suggereixen que vagi al prat a cantar. Ella pensa que allà ningú la veurà, però poc a poc va arribant un públic que l'escolta admirat. Es fa tard i el pare crida a la Lola perquè torni a casa. La Lola es pensava que estava sola però la sorprèn un fort aplaudiment, tots la feliciten. Es posa vermella perquè li fa molta vergonya, però se sent molt feliç. 

3 comentaris:

  1. Molt xulo!
    L'altre dia el va portar l'Adrià de la biblioteca d'aula i li va encantar. Ell és una mica vergonyós i aquest tipus de contes li van de "perles".

    Una abraçada amb un polsim de creativitat!

    ResponElimina
  2. Hola!!!!
    Moltes gràcies per ensenyar-nos aquest conte.

    Fa temps que estic buscant contes relacionats amb aquest sentiment.

    Gràcies.

    ResponElimina
  3. Hola Olga! A la meva filla que ja saps que també era molt vergonyosa, aquest conte li agradava molt. Un petó!

    Hola noies del precinema! A part dels contes populars on sempre podem trobar algun personatge que té vergonya, em sembla que gairebé no hi ha contes que tractin aquest sentiment. Una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...