9 d’oct. 2012

La tardor de plastilina

Amb els paisatges de tardor que fa uns dies vàrem fer, primer amb pintura i després amb collage, els nens van poder experimentar dues maneres diferents de representació. Ara tornem a fer un altre paisatge de tardor però aquesta vegada amb volum, amb plastilina. Amb aquesta nova manera de fer-ho els infants han pogut veure la diferència entre el pla i el volum.
Primer han observat fotografies d'esquirols, bolets, cargols i han anat pensant com podrien fer-ho amb la plastilina, fent xurros per fer espirals, boletes aixafades per les taques dels bolets,... Fins i tot han descobert la manera de fer colors que no tenim, ja que volien el color gris i els he dit que provessin de fer-ho com fem amb la pintura, barrejant colors. Alguns, però no tenen paciència perquè s'havia de barrejar durant massa estona.


Aquest paisatge també ha quedat ben divertit i ens servirà per decorar el passadís durant un temps. A més hem treballat de manera cooperativa, ja que hem unit totes les produccions per fer un sol paisatge.


2 comentaris:

  1. Lluna quina decoració més creativa i original.
    M'ha encantat !!!!
    Tens uns grans artistes a la teva classe !!!!
    Petonets guapa !!!!!

    ResponElimina
  2. Un treball genial!
    La plastilina té tantes possibilitats i és molt motivadora pels infants.
    Besets!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...