28 de des. 2013

Més racons d'aprenentatge

Treballar per racons d'aprenentatge és molt gratificant, tant pel mestre com pels alumnes. Ells s'ho passen molt bé i mentre juguen aprenen moltes coses. El fet de canviar cada dia de racó i veure com els seus companys estan realitzant un racó que els agrada molt i que encara no els ha tocat fa que els entrin més ganes de que arribi la següent sessió de racons d'aprenentatge. Pel mestre, a vegades, pot semblar molta feina haver de pensar i organitzar els racons, però hi ha moltes activitats que faríem igualment i es poden aprofitar per treballar d'una manera més còmode en petit grup guardant-les per l'hora de racons. També tenim a l'aula molt jocs i material didàctic que ens poden anar molt bé per aquestes sessions. El Tangram, conegut per tots, pot ser un bon material pel racó d'orientació espacial i la nostra última adquisició ha estat aquest material de plàstic per teixir, ideal pel nostre racó de motricitat fina.









5 comentaris:

  1. Muy buenos materiales. Gracias por compartirlos. Feliz año!!!!!

    ResponElimina
  2. Estic totalment d'acord. A l'aula intento, sobre tot, els continguts matemàtics treballar-los de manera més manipulativa i mitjançant petits racons, és una manera molt gratificant d'arribar als aprenentatges, a través del joc.
    Aprofito per desitjar-te un feliç 2014!
    Una abraçada.
    MªÀngels.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Feliç 2014!!!
      Una abraçada!!!

      Elimina
  3. Quines idees més interessants! Teixir en paper dona uns resultats espectaculars, i el tangram sempre ha estat fascinant. Fantàstiques imatges. Molt feliç 2014

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...