18 d’oct. 2012

Comencem a sumar

Seguint amb el treball anterior de descomposició de nombres, ara hem jugat a fer parelles de nombres que  sumin 6. En la sessió anterior van conèixer totes les possibles combinacions, però a l'hora de realitzar aquesta activitat encara ha costat força.
Aquest joc també l'hem realitzat amb mig grup. Hem repartit targetes de números del 0 al 6 (dos jocs) entre els alumnes i havien de trobar un altre company que tingués un número que sumat al seu fes 6.
Primer ho hem fet amb l'ajuda de les xapes. Un cop trobada la parella havien de comprovar si ho havien fet bé. A molts els costa veure-ho només amb el número, necessiten comptar amb material.


En una segona volta ja no podien agafar xapes però podien donar la volta a les targetes on hi trobarien els puntets que podrien comptar per comprovar si s'havien equivocat.


L'última vegada ja ha estat més difícil. Ara no podien comptar, havia de ser fent càlcul mental. Al final tots ho han aconseguit.

3 comentaris:

  1. Un treball molt ben estructurat, et felicito!!!
    Petons de pluja i vent.

    ResponElimina
  2. Un molt bon treball Lluna i uns jocs matemàtics que estan molt bé per anar introduint el càlcul mental amb els nanos.
    Molt bona feina !!!!!!
    Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Molt xulo Lluna!!! Gràcies per compartir-ho i explicar-ho tan bé!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...